Pécs után Budapest

2011.01.04. 01:54 hohoho horgász

 "Több mint száz kulturális rendezvény lesz majd idehaza", mondta Nagy Anna kormányszóvivő a magyar EU elnökség velejáróiról nyilatkozva. Nincs bennem késég, hogy a rendezvények főszereplői nagy részben erős paprikát majszoló huszárnak öltözött operetténekesek lesznek egy lánchíd alakú színpadon, akik a pálinkafőzést tanítják. De hátha lesz egy titkos alosztály a kulturális minisztériumban vagy a külügyben, akik kicsempésznek valamit abból, ami ma izgalmas Budapesten, Magyarországon. De kiket is? A krétakört? Bozsik Yvettet, vagy Frenák Pált? Parno Graszt, Mitsura Mónika? Vagy akik még náluk is izgalmasabbak, amatőrebbek, frissebbek? 

Nehéz találni olyan előadókat, művészeket, szórakoztató kisiparosokat itthon, akiket nem nevetsz ki, ha egy kicsit is értesz ahhoz, amivel próbálkoznak, vagy nem jut eszedbe öt külföldi minta, amiről magukat másolták. Ez nagyképű, tudom, ahogy azt is elismerem, hogy próbálkozni bátor, sőt tiszteletreméltó dolog. De ez a klipp és a zene biztos hogy világszínvonalú, mint ahogy a második videó énekesnője is. 

Bin-Jip

 

Szalóki Ági

  

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://duna.blog.hu/api/trackback/id/tr382558934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása