És ha Besenyei felrobbantja a Parlamentet?

2010.11.15. 14:11 hohoho horgász

A gyönyörűen fényképezhető városi műrepülő bajnokság sorozat idén elmaradt Budapesten. Hiába a szervezők kitartó munkája, a nemzetközi figyelem, a magyar sztárpilóta, a verseny nem kapott felszállási engedélyt 2010-re. A döntést azzal indokolta Nemzeti Közlekedési Hatóság még júliusban, hogy vagyon és közbiztonsági szempontból túl kockázatos a rendezvény. Akár 1 az 1.000-hez akár 1 a 1.000.000-hoz az esélye annak, hogy Besenyei Péter telibe trafálja a parlament főkupoláját, ami ráomlik az éppen ülésező képviselőkre, a kockázat tényleg nagy. Arról a rejtett kockázatról nem is beszélve, hogy ha az akkor éppen a házon kívül tüntető LMP/Jobbik/MSZP maradna csak életben, mi történne az országgal.

Nálunk kevésbé stabil demokráciák persze nyugodt szívvel teszik ki nemzetüket ilyen méretű kockázatnak. Belgrád örülne, ha jövő évtől hozzájuk költözne a repülő viadal. És Te? Menjen vagy maradjon az Air Race? 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://duna.blog.hu/api/trackback/id/tr832450095

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása