A szivárvány gép

2011.02.07. 14:00 hohoho horgász

Tévednek, akik a szíváványt lányosnak vagy buzisnak tartják, majdem annyira, mint akik jóhiszeműen gerjedtek már rá egy bájus arcú nő-férfira. Nem nehéz belátni, hogy a hét színű légköri jelenség a szabadság, a fantázia és a szeretet szimbóluma, ami dísze a környezetének. Igazolja ezt a sok giccs fotó a hegyen-völgyön , folyón, házon, kiskutyán, nagymamán átívelő szivárványokról, akiknek készítő kizárt, hogy egytől egyigg az LMBT mozgalom harcosai lennének.

 
Végre elkészült a szivárvány gép, amivel magunk készíthetjük el a színes csodát, ha szeretnénk feldobni lakókörnyezetünk.  A prototípus bonyolúltnak tűnik ugyan, de a tömeggyártott készülék ennél egyszerűb és kompaktabb lesz minden bizonnyal. Kültéri használatra optimalizált, de a bátabbak a lakáson belül is próbálkozhatnak. Javasoljuk mindenkinek, aki a maga kezébe venné végre a szivárvány csinálást. 
 
a Gép:

robo-rainbow from mudlevel on Vimeo.

 
és az eredmények:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://duna.blog.hu/api/trackback/id/tr962644385

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

HalivudEstevez · http://www.halivud.hu 2011.02.07. 17:54:38

Aszittem vizet spriccel és közben megvilágítja.

Rejtélyes 2011.02.07. 18:18:38

Már csak azt kéne kitalálni, hogy ez miben különbözik a graffititől, amit már büntetnek idehaza (és sok más országban is) :)
süti beállítások módosítása