Buda castle mit gulasch

2010.09.24. 13:40 hohoho horgász

Nem vitatom, város imázs videókra szükség van, hátha a texasi parasztlány is tudja legközelebb a helyes választ, és nem kell puskázni a szomszédjáról azt, hogy milyen országnak a fővárosa Budapest!

 

Ez a kínálat, amit 2 óra alatt a youtube-on össze lehetett halászní Budapest promó filmekből: 

1. A CNN-re szánt pénzcsalogató film, pornós utalásokkal és néhány magyar feltaláló nevével. 

 

2. Az előzőhöz hasonló, de annál funkysabb film, a Studio Metropolitana által megrendelt film elektro népzenével, animációval és nagyon ritmusra vágva. Évekkel ezelőtt az Európa K. Fővárosa címre pályázó Budapestnek is volt egy hasonló videója, de sehol nem találtam. Aki megleli, küldje le pls!

 

3. A népviseletbe bújt Tony Curtis-szel is készült az amcsi nyugdíjasokat beizzító szpot. Nem is tudtam, hogy ilyen drámai hangja van Josephine-nek. 

4. Az unalmas kategóriában ezt találtam, nem tudom, ki, kinek, miért készítette, de Lucy emiatt Budapestet nem fogja megjegyezni. 

 

5. Az EasyJet hotel-reklámja a pályaudvarokra érkező hátizsákos külföldieknek üzeni, hogy Budapesten át akarják verni őket a cigányok. Kedves. 

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://duna.blog.hu/api/trackback/id/tr322303101

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

halar 2010.10.11. 14:22:01

életemben ilyen hossz 5 percem nem volt mint a 4. videó
süti beállítások módosítása