Lehúzás, buli, gulyás - imázsvideók Pestről

2010.12.20. 14:04 hohoho horgász

Nem vitatom, imázs videókra szükség van, hátha a texasi parasztlány is tudja legközelebb, hogy minek a fővárosa Budapest, és nem hiszi azt, hogy Európa egy ország. (első 1 perc)

 

Nézzük, milyen képekkel, atmoszférával, hangulattal izzítják Budapestre a célországot válogató külföldi turistákat, befektetőket, utazókat. 

 

1. Nagymamáknak és nagypapáknak

A népviseletben kávézgató Tony Curtis-szel készült szpot tutira megy: Parlament, Rudas, Vár, stb. Egy kis összekacsintós humorral sikerült becsempészni némi szexturizmusra utalást, hogy valami izgalom is jusson a floridai nyugdíjasoknak a film közben. 

 

2. A  pénzcsalogató

Az érthetetlenül hosszú film (mint többnyire mindegyik) történetét "a magyar találmányok a hétköznapokban" munkacímmel készülő ismeretterjesztő sorozat adhatta. Éppen hogy elférne egy könnyed utalás Jézus magyar származására, de az nem került bele. Néhány olyan pillantás, ami Kovi filmjeit idézi, azonban igen, feltehetően a magyar pornó előtti tisztelgés jegyében. A mélységállítás kicsit sok, a zene viszont tetszik.


3. A VJ stílusú

A ritmusra vágott animáció-fotó-videó montázs elektro cigányzenével egy braekbeat buli háttérvetítése is lehetne. (Évekkel ezelőtt az Európa K. Fővárosa címre pályázó Budapestnek is volt egy hasonló videója, de sehol nem találtam. Aki megleli, küldje le pls!) Sok jó képpel és felesleges ismétléssel. 

 


4. A hangos képeslap

Az unalmas kategória aranyérmese, nem tudom, ki, kinek, miért készítette, de Lucy emiatt Budapestet nem fogja megjegyezni, az biztos. Akinek lehetősége van, szedje le a Youtube-ról pls! 

 

 

5. A tarantinós

Az EasyJet hotel-reklámja a pályaudvarokra érkező hátizsákos külföldieknek üzeni, hogy Budapesten át akarják verni őket a cigányok. Kedves... 

 

6. a multikuli city

Erről már írtunk itt.

A

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Várjuk az újabbakat!

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://duna.blog.hu/api/trackback/id/tr282527903

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sancho Panda 2010.12.20. 18:39:06

Azért a hátrányból is meg lehet próbálni előnyt kovácsolni:
www.youtube.com/watch?v=it4ostLPNrA
Az elején ismerősek lehetnek a képek, de ne tévesszen meg senkit! Érdemes végignézni.

Mr Neanderthal 2010.12.20. 21:26:52

a szőke parasztcsajról annyi jut eszembe, hogy kérdezz meg valami hasonszőrű magyar csajszit, hogy mondjuk melyik USA állam fővárosa Boise, vagy hallott e már Uruguay-ról?
:)

mr_x 2010.12.20. 22:18:27

Par napja volt a bbc-n a QI vetelkedomusorban tobbek kozott Magyarorszagrol is szo:
www.bbc.co.uk/iplayer/episode/b00x1vcq/QI_XL_Series_8_Holidays/
A magyar resz 2:18-nal kezdodik.
Talan ez is mukodik:
www.bbc.co.uk/i/x1vcq/?t=2m18s
süti beállítások módosítása